Beoordelingen

Trustpilot

Wij van Dorus Games jagen niet op reviews of beoordelingen. Wij zijn van menig dat mailtjes over beoordelingen en reviews als u een product gekocht heeft irritant kunnen zijn.

U als klant kan uit eigen beweging een beoordeling of review te plaatsen, daar hoeft een bedrijf toch niet op te bedelen toch?

 

Recente reacties

13 reacties

 1. Gister een opgeknapte tweedehands ps4 gekocht op deze site voor mijn kinderen. Echt top!
  Bestellen ging makkelijk en snel. ik had hem rond een uur of 3 besteld en al de volgend dag in huis. Ga hier zeker vaker bestellen!

 2. Ook ophalen is geen probleem. Het zijn echt mensen die je op weg helpen! En dat mag ook zeker gezegd worden. De games en consoles zijn ook gloednieuw. Ook krijg je een nette factuur mee naar huis. Kortom erg blij met dg!

 3. Gister een paar games hier besteld. Moet zeggen dat ze mooie prijzen bieden en dit ook echt waar maken. Ik zou het zeker aanraden aan mijn vrienden. En zou hier zeker weer een keer bestellen. Ook kun je hier vragen stellen en krijg je snel antwoord op je vragen.

 4. Tom Acten (vrijdag, 13 oktober 2017 16:19)
  Commentaar verwijderen
  Commentaar verbergen

  Gister een ps4 pro besteld en vandaag al in huis. Echt top service!

 5. Afgelopen week een PS4 pro met extra controller besteld voor mijn zoon.
  Snelle reactie via mail ook in de avond en weekend. Netjes geleverd met factuur. Zou hier de volgende keer weer kopen.

 6. Wij hebben even een vraag, als wij nu een spel willen bestellen voor mijn binnenkort jarige kleinzoon, kan dat dan ook bij hem afgeleverd worden? (ook als wij hem betalen?)

  • Natuurlijk kan dat. En als je kleinzoon het spel niet leuk vind kan het spel uiteraard altijd retour gestuurd worden. Dit moet wel gebeuren binnen 14 dagen. Mits de seal van de verpakking nog intact is. Maar hopelijk vind hij het spel erg leuk! Veel plezier met zijn verjaardag!

 7. (woensdag, 05 april 2017 13:49)

  Naar veel twijfelen toch hier deze game besteld. Heb voor de zekerheid de eigenaar gemaild. Deze stond mij zeer professioneel ter woord. Ook toen ik vroeg of de prijs aangepast kon worden. binnen een paar minuten had hij het al veranderd. Echte goede service vind ik dat! En het spel is nieuw in seal aangekomen. Echt een aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *