Binnen Nederland worden alle producten gratis verzonden met uitzonderingen van Caribisch Nederland. Neem contact met ons op als u een bestelling naar Caribisch Nederland wilt verzenden.

Voor verzending naar België rekenen wij per bestelling € 10,65.

Bestellingen voor 17.00 uur  worden dezelfde dag verwerkt. Zodra wij je bestelling verzenden, ontvang je van ons een mail met track en trace. Meestal wordt je bestelling de volgende dag (ook op zaterdag) geleverd.

Indien u betaald met een van de Klarna betaalmethode, verzenden wij u bestelling alleen aan het factuuradres en met handtekening. 

Je bestelling wordt door ons verzonden met track en trace waarbij voor je pakket dient te tekenen. Mocht je bestelling passen in een bubbeltjesenvelop dan ontvang je deze gewoon in de brievenbus. Brievenbuspost kan helaas niet worden afgeleverd bij een pakketpunt, daarom vragen we je geen adres op te geven van een pakketpunt.

Op onze productpagina staat de levertijd. Voor verzending naar België komen er 1 á 2 extra werkdagen bij boven op de vermelde levertijden op de productpagina. We streven erna om de levertijd te halen zodat je je bestelling de volgende dag in huis hebt, echter kan er vertraging optreden bij onze vervoerders. Hier hebben wij geen invloed op.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Indien je bestelling dan wil annuleren is dat geen probleem.

AFHALEN

Bij het afrekenen kun je er ook voor kiezen om je bestelling af te komen halen. Je kan een afspraak maken via whatsapp op nummer 06-22183640 of bellen op nummer 06-49523206.

Daarbij is het mogelijk om op dezelfde dag de bestelling af te halen op de Kogeldistel 21 te Venray. Betalen kan ook bij ons via tikkie, QR code via Ideal, of sms betaallink. Ook overmaken op onze bankrekening is mogelijk. Contant is uiteraard ook mogelijk. Bitcoin helaas niet.