Dorus Games bestaat deze week 5 jaar.

En dat vieren wij met leuke aanbiedingen.

Wij zijn begonnen met de verkoop van de Nintendo Switch in 2017. De eerste website was klein van opzet en gemaakt bij Jimdo. Een jaar later heb ik een andere website laten bouwen wat nu een volwaardige webshop is.

Inmiddels is Dorus Games een hele webshop geworden met inmiddels eigen voorradige producten. Wij zijn een van de weinige webshops die momenteel de PS5 en Xbox Series X-consoles op voorraad hebben. Wat ons uniek maakt is de snelle levertijd en de diverse betaalmogelijkheden. Daarnaast is afhalen ook een optie die ik aanbied.

Ook hebben wij hard gewerkt aan klanttevredenheid. Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4,8 sterren op Trustpilot en bij webwinkelkeur een dikke 9.6.

Uiteraard ben ik altijd bereid om dingen nog beter te doen. Daarnaast ga ik nog meer mijn best doen op onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Ondanks mijn beperkingen ga ik geen obstakel uit de weg en zoek ik graag de uitdaging op. Op naar nog vele jaren Dorus Games!

 

 

Ik ben Martijn van Dorus Games. Ik ben iemand die erg gedreven is om het beste voor de klant te doen. Reeds vele klanten hebben Dorus Games kunnen vinden en bestelden hun favoriete consoles, accessoires en games bij ons. Heeft u vragen dan kunt u altijd bij ons terecht. Zoekt u een specifieke game, vraag het ons en wij gaan op zoek voor u.

Wij bieden een uniek aanbod van games en consoles aan. Ook vaak consoles die bij concurrenten niet te koop zijn. zijn dat bij ons wel. Hiermee willen wij ons onderscheiden en laten zien dat we anders zijn. Dit vaak ook tegen een hele aantrekkelijke prijs!

Dorus Games bied een groot aanbod aan van consoles, games en accessoires. Daarnaast hebben we ook computers, hardware en multimedia producten in ons assortiment. Wekelijks komen er nieuwe producten bij in onze website.

Onze missie is om onze klanten optimaal te bedienen met aantrekkelijke prijzen en snelle levertijden.

Ook als je vragen hebt over een van onze producten of andere vragen, kan je bij ons terecht en wij beantwoorden die vragen binnen 24 uur.

Wij zien een beperking niet als een obstakel maar als een uitdaging, dat maakt Dorus Games zo speciaal en anders dan andere ondernemingen. Dit houdt in dat u maximale kwaliteit en volledige inzet kunt verwachten.

Veel plezier op de website voor Dorus Games!

Dorus Games

Kogeldistel 21

5803 HN  Venray

KvK nummer: 68438877

Tel. 06-49523206